Lägg fisken mitt på pappret. Lägg på de finhackade tomaterna och ca 5-6 mm tunna skivor av ädelosten. Finhacka fänkål (från de tunna stjälkarna på fänkålen) och lägg på.
Vik ihop ett litet paket och knyt med steksnöre.Spraya hela paketet med vatten (använd valfri ren sprayflaska), var noga med att fukta även undersidan.
Tänd grillen med en halv skorsten bra grillkol. När kolen är tänd häller man över allt i grillen.
När man har en fin glödbädd lägger man fiskpaketet direkt i glöden och stänger locket, dock med alla ventiler fullt öppna.
Kolla efter 10 minuter, plocka upp paketet med en tång och spraya med vatten en gång till. Lägg tillbaks och vänta 5 minuter, sen är det dags att kolla temperatur. Fisken är klar när dess innertemperatur är 50° C. Det brukar ta 15-20 minuter. Ta av paketet från grillen och placera direkt på tallriken så gästerna får öppna det vid servering.