Skär ut en 'hamburgare' av Tempeh-kakan, den bör vara 12-14 cm i diameter och ca 10-12 mm tjock.
Häll eller pensla på 1 msk soja på varje sida av tempeh-burgaren och låt dem ligga och dra i en timme i kylen.
Skala mangon och skär tjocka (4-5 mm) skivor.
Tänd grillen och förbered den för hög direkt värme.
När grillen är varm lägger man tempeh-burgarna på den svalare sidan och stänger locket. Låt burgarna ligga i 5-10 minuter så de hinner bli varma.
Flytta nu över burgarna till sidan med hög direkt värme och bryn dem ett par minuter. Vänd regelbundet.
När de är klara strör man den rivna osten på dem och lägger dem på den svalare sidan.
Grilla nu mango-skivorna över hög direkt värme. Vänd så båda sidor får fin färg.
Ta in burgare och mango, och börja bygga burgare. Jag lägger först bröd, sen bbq-sås, burgare, sallad, mango och sist sallad. Bred lite tryffelmajonnäs på locket och lägg på det sist.