Börja med att tända grillen, förbered den för indirekt värme. Den ska ligga på 200° C.
Smält smöret försiktigt i en kastrull. Häll över det i en bunke och blanda med alla ingredienser utom de 'torra'.
Blanda de torra ingredienserna (majsmjöl, vetemjöl, socker, salt, backpulver) i en annan bunke och rör om väl.
Blanda nu ihop de blöta med de torra ingredienserna och rör om väl så att smeten är jämn.
Häll smeten i gjutjärnspannan (ca 25 cm i diameter), och släta ut ytan om det behövs.
Placera gjutjärnspannan på den indirekta sidan av grillen och stäng locket. Låt den bakas i 20-30 minuter. Kolla när den är klar med en tändsticka av trä. Stick ner tändstickan vertikalt i brödet och dra upp igen. När inget bröd/deg-rester fastnar på tändstickan är den klar.
Ta in pannan och låt den svalna i 10 minuter innan brödet serveras.