Russian Dressing

Russian Dressing är nog mest känd som en av ingredienserna i en Reuben sandwich. Så här gör man den.

Russian Dressing är nog mest känd som en av ingredienserna i en Reuben sandwich. Så här gör man den. Den har en härlig syra och lite sting som gör att den passar perfekt till brisket. Eftersom brisket är rätt fet har jag valt att använda grekisk yoghurt istället för majonnäs. Man får nästan samma syra, men den blir aningen lättare vilket passar bättre till brisket.

Portioner: 4

Ingredienser

2 dl grekisk yoghurt
2 msk ketchup
2 msk pepparrotskräm
2 tsk Worchestershiresås
en nypa salt

Gör så här

Blanda alla ingredienser i en skål, smaka av med salt. Om man önskar lite mer sting/riv tillsätter man mer pepparrotskräm.

Skrivet av Henrik Oscarsson

Passionerad matälskare och en stor fan av traditionell barbecue.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *