Hank’s True BBQ erbjuder en gedigen kurs för att lära sig äkta barbecue.

Läs mer om kursen nedan. Platsbiljett köper man i vår webb-butik.

I alla kurser ingår all mat och tillbehör.

Egna Önskemål?

Läst igenom kurs-beskrivningarna nedan, men saknar något. Har du egna önskemål om vad som borde ingå? Vi vill väldigt gärna veta! Skriv några rader nedan och skicka in!

Vänligen fyll i din epost så vi kan ta kontakt för mer information eller förtydligande om det behövs.

Barbecue från grunden, heldag

Barbecue-kurs - Barbecue från grunden
Barbecue-kurs – Barbecue från grunden

Omfattning och nivå

Kursen är en heldagskurs. Detta är en gedigen kurs som inte bara täcker grunderna utan går djupare än så. Vi kommer dock inte att använda en s.k. offset smoker, utan det handlar om att lära sig äkta barbecue med den grill man har hemma.

Förkunskaper

Inga speciella. Kom som du är och var med på en rolig och faktaspäckad mat-resa som ger dig både ny kunskap och inspiration.

Att ta med/förbereda

Eftersom vi kommer att vara utomhus hela dagen är varma (och oömma) kläder bra att ha (även om vi är nära grillarna). Drick mycket vätska under dagen.

Genomförande

Under hela dagen varvas både teori och praktik, och vi gör flera jämförande tester för att ge er maximalt med erfarenhet på kort tid. 5-6 rätter tillagas för att illustrera ett flertal olika tekniker. Vi använder olika sorters trä för att få äkta barbecue-smak och använder både direkt och indirekt värme. Vi äter all mat som lagas äts under dagen.

Plats

Kursen genomförs hemma hos er. Biljett köper man i vår webb-butik. Om kursen är markerad som “slut i lager” beror det på att säsongen är slut. Kursen hålls under vår, sommar och höst.